Rólunk

Tisztelt Partnereink, Leendő Partnereink, Kedves Érdeklődő!

Magyari ZsoltMagyary Zsolt vagyok, az InfiniTeam Kft. vezetője, tréner. Okleveles rekreáció szervezőként 10 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, csapatépítésekkel és tréningekkel. 2012-ben elérkezettnek láttam az időt arra, hogy saját céget alapítsak és kollégáimmal együtt garantáljam partnereimnek a legmagasabb színvonalat. 

Mai rohanó világunkban a 1,5-2 vagy akár 3 napos tréningekre a munkavállalóknak nincs idejük és a munkáltató sem szívesen nélkülözi csapatait ilyen hosszú időre, még, ha a cél oly kecsegtető is! A rapid, gyors megoldások érdekében alkottuk meg kollégáinkkal a MINITRÉNINGeket, amelyek célirányos, gyors és hatékony segítséget nyújtanak kis csoportoknak az aktuális problémáik észlelésében, kezelésében. Biztosítjuk az elméleti tudást, és megoldási lehetőségeket adunk a kezükbe, amelyekkel több gyakorlatot is elvégzünk a lehető legjobb rögzítés és tudatosítás érdekében. 

Minitréningjeink ~4 órás időtartamban egy adott problémát a fókuszba helyezve kerültek megalkotásra, de természetesen minden eset, minden helyzet más és más, ezért próbáljuk a minitréningjeinket még inkább személyre (problémára) szabni, hogy a lehető leghatékonyabbak lehessünk!

Cégünk különlegességét több pontban tudom megfogalmazni:

Nálunk kiemelt szerepet kap a kreatív gondolkodás, amelyben segítségünkre vannak trénerek, művészek, marketing menedzserek, életmód-tanácsadók, turisztikai és wellness szakemberek. Alapprogramjaink megvalósításában is az ő tapasztalataikra és véleményükre támaszkodtunk, de minden újabb különleges igény felmerülése esetén is velük egyeztetünk!

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy cégünkhöz jelentős és magasan képzett tréneri bázis csatlakozik, amelynek eredményeképpen tréningjeink, coachingjaink, képzéseink a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek és minden igényt kielégítenek.

Tudjuk, hogy tréningjeink segítségével a munkáltatók olyan lehetőséget adnak a munkavállalók kezébe, amely a további munkát elősegíti és a közérzetet, a munkahelyi hangulatot javítja!

Partnereink visszajelzései alapján biztosak vagyunk abban, hogy munkánkkal elősegítjük a cégek hatékonyságának és hatásfokának javítását, a munkahelyi hangulat emelését, a stresszkezelést, kommunikációt, vezetői képességek-készségek javulását! 

Előadók

Torják Zoltán

2010. óta dolgozom hivatásos trénerként, coachként és tanácsadóként, de már az azt megelőző 8 évben is számos tréneri, oktatói feladatot láttam el.

Korábbi pályám központi eleme az értékesítés és marketing, melyekben különböző üzleti területeken tettem szert tapasztalatra. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése előtt és közben bolti eladóként, értékesítőként dolgoztam. Később 10 éven át töltöttem be közép- és felsővezetői pozíciókat a pénzügyi szektorban, multinacionális környezetben.

Koronczai Rita

Koronczai Rita vagyok,

önismereti szakember, life és business coach, Theta Healing® konzulens és Points Of YouTM Practitioner.

Több, mint tizenegy évet töltöttem el vezetőként egy multinacionális vállalatnál. Az első ott töltött évem után, magasabb pozícióba kerülve rengeteg konfliktussal találtam szembe magam. Hogy rövidre zárjam a minden tekintetben lélekgyilkos helyzetet, szerettem volna egy coachhoz fordulni, azonban ezt a vezetés nem támogatta. A véletlenek összjátéka aztán úgy hozta, hogy nem coachhoz mentem, hanem coachnak mentem.

Már a képzés elején éreztem, hogy ez az igazán nekem való feladat – a problémák mögött megtalálni az EMBERT, kibontani a képességeit, felfedezni a lehetőségeit, támogatni abban, hogy letegye a terheit és végre szabadon lélegezve igazán önmaga lehessen.

A konzultációk során azonban gyakran eljutottam egy pontig, ahol már nem találtam eszközt a megoldáshoz, a valódi, mélyreható, tartós változáshoz.

A magánéletemben megélt nehézségeim miatt időközben rengeteg alternatív önismereti, lélekgyógyász technikát ismertem meg. Mind segített valamennyit előre lépnem, azonban a Theta Healing Technika volt az, ami a legnagyobb változásokat volt képes generálni az életemben. Ott, ahol a coaching eszköztára véget ér, képes tovább lendíteni a Theta Healing.

Így váltam én is teljessé, így vagyok képes letenni azokat a sokszor tudatos szinten megmagyarázhatatlan blokkokat, terheket, amelyek visszatartanak attól, hogy valóban szeretettel telin, könnyedén és sikeresen éljem az életem.

És így vagyok képes a lehető leghatékonyabb támogatást nyújtani másoknak, Neked, hogy Te is igazán OTTHON LÉGY ÖNMAGADBAN, akár magánemberként, akár vezetőként, vállalkozóként fordulsz hozzám.

“Nekünk kell a változássá lennünk, amit a világban látni akarunk.”

Mahatma Ghandi