Perspektíva tréningek

A legújabb kutatások (2019-20) szerint a munkáltatók számára a kreativitás, a kollégák közti együttműködés, és az alkalmazkodóképesség kiemelten fontos szerepet játszik abban, hogy az egyre élesebb gazdasági kihívások között a vállalat, vállalkozás talpon maradjon és növekedjen. Ez azt jelenti, hogy a munkavállaló személyiségét, az egyes kollégák közti személyes kommunikációt, megértést, kooperációt már nem lehet megkerülni; fejleszteni kell és közös nevezőre hozni.

A perspektíva tréningek olyan lehetőséget biztosítanak a csapatok számára, amely által rengeteg nézőpontot, így megértést, felismerést hoz az egyes csapattagok számára, ugyanakkor alkalmat ad arra, hogy a vállalat érdekeivel és céljaival összhangban lévő szemléletet alakítsanak ki.

A Points Of YouTM fotóterápiás eszköz végtelen lehetőséget nyújt arra, hogy könnyed, játékos, ugyanakkor nagyon is mélyreható változásokat indítsunk el egy csapat életében, bármilyen témáról is legyen szó:
•    projektindítás
•    projekt értékelés
•    szervezet átalakítás
•    belső konfliktusok
•    kommunikációs problémák
•    bizalomépítés
•    motiváció
•    együttműködés értékelése
•    együttműködés segítése
•    érzelmi intelligencia fejlesztése
•    csapatépítés
•    …


“…versengéssel és uralkodással nem juthatsz sehova, a lényeg az együttműködés; … át kell lépned a saját szükségleteiden, és valaki vagy valami más mellett elkötelezned magad”
Edith Eger


Points Of YouTM Fotóterápiás eszköz

Élményszerű kreatív fejlesztő eszköz


“Nem lehet megoldani a problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, mint amivel csináltuk őket”
Albert Einstein


Vagyis új nézőpontra van szükségünk ahhoz, hogy megoldjuk őket. Ehhez nyújt igencsak hatékony segítséget a Points Of You™ coaching eszköz. Amilyen színes a világ, ahányféle hópehely keletkezik, egy-egy dolognak ugyanolyan sokféle igazsága létezik. Ahhoz, hogy igazán megértsük a körülöttünk zajló eseményeket, a bennünk zajló folyamatokat, szükségünk van arra, hogy képesek legyünk több nézőpontból is megvizsgálni azokat. Ez nem mindig egyszerű, hiszen ha részesei vagyunk egy helyzetnek, hajlamosak lehetünk arra, hogy csak a saját nézőpontunkból, az eddig berögzült szokások, és hitrendszerek alapján reagáljunk.

A Points Of You™ fotóterápiás eszköz segítségével könnyedén, kifejezetten játékos formában képesek lehetünk arra, hogy számtalan nézőpontot felfedezve megértsük és megoldjuk az életünkben keletkezett elakadásunkat.

A gondosan, tudatosan összeválogatott fotók, valamint szavak és kérdések egyszerre tornáztatják meg kreatív jobb agyféltekénket és a logikusan gondolkodó, realista bal agyféltekénket. Azzal, hogy a két agyféltekét egyszerre stimuláljuk, egyszerűen kiiktatjuk az agy védekező mechanizmusait, és új kapcsolódásokat idézünk elő. Ezzel a módszerrel új megvilágításba kerülnek a minket foglalkoztató problémák, helyzetek, új nézőpontokat láthatunk meg és ezáltal új megoldási lehetőségeket érezhetünk magunkénak.

Az eszköz bármilyen témában sikeresen alkalmazható akár egyéni konzultációkon, akár csoportos foglalkozásokon.

Csapatépítő tréningek, workshopok alkalmával is sikeresen használható eszköz, hiszen a játékos forma szórakoztató, ugyanakkor a módszer hatékony fejlesztést biztosít a résztvevőknek.


Ajánlatkérés